Markten

Playa Albir is bezaaid met supermarkten en kleinere winkeltjes voor de dagelijkse behoefte. Wil men echt gaan shoppen dan is Benidorm een meer aangewezen plaats. Vooral op de Avda. Meditarineo vindt men voldoende winkels van allerlei genres om de dag vol te maken. Iets gezelliger om te winkelen is het oude gedeelte van Benidorm met zijn smalle straatjes en leuke boetiekjes.

Iets buiten Benidorm in Finestrat ligt het Marina Shopping Centre. Dit overdekte centrum heeft twee etages en op het dak bevinden zich leuke kinderattracties en restaurants. Vlakbij dit winkelcentrum ligt ook het grootste grootwarenhuis van de omgeving genaamd “Carrefour”.

Het meest in trek zijn nog steeds de toeristenmarkten aan de Costa Blanca. De kortst bijzijnde markt is die van Altea op dinsdag. Maar ook de markt van Benidorm die twee maal per week doorgaat is met de lijnbus 10 te bereiken. De allerleukste markten zijn de rommel en antiekmarkten in de omgeving. Vlakbij Albir gaat er elke zondag een antiekmarkt door op het terrein van de haciënda “El Cisne”. Een zeer leuke markt met live muziek waar men ook aan democratische prijzen iets kan eten of drinken.

  • Weekmarkten
  • Rommel-, kunst- en antiekmarkten